Tegen lage kosten internationale ICT’ers in je bedrijf

Global KPO helpt je om ICT professionals te vinden

 

Hoe kan Global KPO uw bedrijf helpen

  • Wij regelen de complete werving van internationale ICT’ers
  • Wij minimaliseren de wervingskosten
  • Wij vinden ICT’ers met de juist kennis
  • Wij bieden maatwerk oplossing

Wil je weten hoe ook jouw organisatie het juiste ICT talent kan binnenhalen?

Download onze folder

Over Global KPO

Global KPO is een wereldwijd bedrijf met vestigingen in Europa, het Verenigd Koninkrijk, Australië en natuurlijk India.

Buiten dat wij er altijd voor u zijn wat betreft de gewone Outsourcing activiteiten kunnen wij u ook helpen aan de juiste persoon op de juiste plek doormiddel van het uitlenen & detacheren van personeel.

In een markt waarin het steeds moeilijker wordt de juiste (ICT) professional te vinden kunnen wij u helpen aan zeer gekwalificeerd en gemotiveerd personeel uit ons eigen personeelsbestand. Wat u ook zoekt op het gebied van IT, laat ons uw eisen weten en wij verzorgen u genoeg profielen waaruit u kunt selecteren.

Van de eerste stap- onze virtuele recruiter - tot de laatste, het moment waarop uw nieuwe (tijdelijke) personeelslid uw kantoor binnenstapt begeleiden wij het hele proces.

In een land als India waarin jaarlijks ontelbare IT professionals afstuderen behoort dat gewoonweg tot de mogelijkheden. Onze Nederlandse collega's in India zijn constant op zoek naar de juiste mensen die behalve getalenteerd en goed opgeleid ook qua motivatie en aanpassings vermogen in de Nederlandse arbeidsmarkt en cultuur passen.

Ons unieke bedrijfs profiel, een werkelijk Nederlands- Indiaas bedrijf maakt dit mogelijk, of u nu 1 of 25 personen nodig heeft om uw bedrijf zorgeloos te laten groeien, wij verzorgen voor u simpelweg de juiste mensen op de juiste plek.

Wij regelen het gehele traject: Van het samen opstellen van de functie omschrijving, het selecteren van de juiste kandidaat, het regelen van het visum tot het verzorgen van huisvesting en verzekeringen.

En dit alles tegen een buitengewoon voordelig tarief, in overleg en uiteraard afhankelijk van uw eisen.